0357 089 901

Echipa

Oamenii frumoşi fac lucrurile să fie frumoase şi reuşesc să aducă zâmbetul pe buze celor din jurul lor.
Joy FM este o echipă mică, dar pasionată în primul rând de viaţă, de lucrurile care fac viaţa mai bună, de oamenii care reuşesc să învingă în pofida statisticilor negative, care reușesc să rămână pozitivi chiar și atunci când viața e… viață, cu bune și rele.
Mai jos îi puteţi cunoaşte pe cei care zi de zi vor fi alături de voi încercând să vă inspire, să vă ajute, să vă motiveze şi, bineînţeles, să vă binedispună. Ei sunt echipa radio Joy FM.

Cosmin Ile

Joy Start

Cred ca fiecare om are povestea lui... iar in spatele fiecarei povesti sunt asteptari, dorinte si vise gata sa fie descoperite!
Sunt o fire vesela, optimista si plina de buna dispozitie!
Muzica... ma fascineaza, iar radioul e o provocare! Intr-o zi m-am trezit plin de emotii, cu castile pe urechi in fata unui microfon.
Pentru unii sunt doar un om, pentru altii o voce... insa pentru tine vreau sa fiu un prieten!

Graţiana Leucuţa

Dincolo de aparențe

Pasiune pentru citit, spontaneitate, buna dispozitie sunt doar cateva dintre "culorile" care ma "picteaza". Imi place sa ma simt bine impreuna cu prietenii si sa ajut pe cei din jurul meu, pasiunea mea principala fiind... oamenii.
Visam de mica sa prezint carti la TV, vis care a devenit realitate. De aceea cred ca visele se implinesc.
Te incurajez sa crezi in visele tale!

Alexandra Cordoș

După - amiaza la Joy

Am ajuns la radio întâmplător și am rămas cu drag. Îmi place frumosul, vara, florile și oamenii creativi. Cred în proverbul care spune “Omul cât trăiește, învață.” Învățăm în fiecare zi de la oamenii și circumstanțele cu care venim în contact, iar eu, în punctul acesta în viață, învăț să răspândesc puterea bucuriei în După - amiaza la Joy.

Adina Martin

Redactor şef/Prezentator ştiri

Drumul e scris, doar trebuie urmat. Este o vorbă pe care tatăl meu o spunea adesea. Cred acum această zicală mai mult ca niciodată. Aveam 17 ani când am început să realizez o emisiune pentru copii la radio şi tot atunci m-am îndrăgostit la prima vedere de tot ce înseamnă jurnalism. 10 ani mai târziu iată-mă tot la radio. Între timp, viaţa m-a dus în Timişoara, iar mai apoi în Bucureşti unde am lucrat în televiziune. Eram sigură că trebuie să rămân în televiziune, însă JoyFM a însemnat o provocare pentru mine. O provocare de a sparge tiparele, de a lăsa în spate camerele de luat vederi şi de a mă implica într-un proiect îndrăzneţ pentru oraşul meu natal... la microfon. Am decis să pun umărul în lupta de a duce JoyFM în vieţile tuturor celor care au nevoie de bucurie şi speranţă. Şi sunt sigură că vom reuşi! Pentru că, în fiecare zi, echipa JoyFM are... zâmbetul pe buze!

Carmen Dămăcuş

Pe muchie de cuvânt/Editor

Vi se pare imposibil să combini cifrele cu litere? Contabilitatea cu radioul? Aşii, se potrivesc de minune! Mi-am înfrânt emoţia din faţa microfonului şi am ajuns realizatoarea propriei rubrici. Hotărâtă să nu las viaţa să treacă pe lângă mine, nu pot să trec pe lângă ciudăţeniile ei, pe lângă lucrurile ce mi se par anapoda, fără să le taxez. Ironia, uneori usturătoare, trece cu uşurinţă în veselie. Vă invit să sancţionăm prompt greşelile întâlnite la tot pasul, neuitând însă să aducem şi soluţia. În ceea ce mă priveşte, soluţia este uşor de găsit, pentru fiecare dintre noi. Urmăriţi rubrica „Pe muchie de Cuvânt” şi veţi afla unde!

Raul Crișan

Tehnic

De mic am fost atras de tehnologie și tot ce cuprinde ea. Pot spune că sunt o persoană căruia îi place să descopere lucruri noi și să le învețe. Sunt un tip ambițios și aventurier. Îmi plac oamenii veseli de aceea e o bucurie sa pot să lucrez la Radio Joy Fm.

Titus Cherechean

Tehnic

Salut! Eu sunt Titus! Coleric, creștin, pasionat de biciclete, de sunet, de aventura, de adrenalina....în general cam orice reprezintă o provocare, mă atrage....Te întrebi cum am ajuns aici? Am intrat în lumea radioului în 2009 printr-un concurs în emisiunea unui bun prieten....apoi voluntariat în cadrul unui alt post de radio în echipa de tehnic...mai tarziu, Dumnezeu m-a dus în Brașov unde am descoperit munții, ciclismul montan și bineînteles un alt post de radio. Însă Aradul este orașul meu, iar glasul locului natal m-a chemat acasă și evident...la Joy Fm! Pe scurt ador lumea radioului, a muzicii și a bucuriei. Gândul meu pentru tine? Îndrăznește! Ai curaj! Bucură-te de viață, o dată trăiești.

Cristian Manta

Joy Start

Salutare, sunt Cristian Manta, iubesc să văd oamenii fericiti, să-i văd că nu renunță să muncească pentru visele lor și să reușească. Cred că cel mai dureros lucru în viață , este să te oprești în a mai face acel lucru drag inimii tale. Consider că menirea noastră pe pamânt este aceea de a influența și de a schimba lumea din jur în bine; răul este ușor de făcut, însă binele mai greu. În rest, sunt eu, mă descopăr în fiecare zi tot mai mult, descopăr tot ceea ce Dumnezeu a pus în viața mea și încerc să las o mireasmă de frumos în jurul meu. Vă provoc și pe voi să trăiți frumos pe pământ!

Ovi Nagyi

Joy - Talk

Salutare prieteni ! Acesta e salutul meu la început de fiecare emisiune și asta pentru că iubesc oamenii, prețuiesc prietenii și înteleg că viața e mult mai frumoasă atunci când ești înconjurat de prieteni și de oameni dragi, cum de altfel îmi sunteți toți, cei care ne ascultați în fiecare zi.
Condus de o pasiune pentru muzică și pentru radio, pentru mulți de neînțeles, am ajuns cu bucurie la Joy FM și am găsit aici oameni pasionați, optimiști și.... deja mi-au devenit prieteni.
Mă bucur că pot face parte dintr-o echipă frumoasă și vă spun că sunt dovada vie că visele devin realitate, o realitate care ne arată că avem atâtea motive să fim recunoscători, o realitate care ne motivează să fim mai buni, o realitate în care fiecare poate fi un învingător și nu un învins.